Groei door als operator

Bekijk vacatures

Leuke collega’s, zeer goede arbeidsvoorwaarden en talloze groeikansen.

Als Operator bij Yara ben jij de mens achter een draaiende fabriek. Je combineert technische skills met kennis van chemie om het productieproces in goede banen te leiden.

 

Bij Yara Sluiskil is het vak van Operator een mooie combinatie van techniek en chemie. We maken gebruik van grondstoffen als aardgas (methaan), lucht en water tot dolomietsteen en gips. Daarmee maken we stikstofhoudende kunstmest en industriële chemicaliën, zoals Air1 en NOxCare waarmee schadelijke stikstofoxiden (NOx) worden afgevangen, tot CO2 voor de frisdrankindustrie en zelfs droogijs waarop bijvoorbeeld vaccins worden bewaard. Hoogwaardige producten met unieke, nauw luisterende productieprocessen.  

 

Elke fabriek is uniek, daarom leer je vanaf de start het vak van een mentor en je ploeggenoten. Je leert eerst alle processen kennen in en om jouw fabriek, daarna leer je de fabriek besturen vanuit de controlekamer. Heb je de skills en de ambitie? Dan groei je door. Ons doel is dat je binnen 5 jaar Hoofdoperator wordt.

Meer over Yara

“Ik werk met mensen van alle leeftijden. Dat zorgt voor een leuke dynamiek in de ploeg.”

 

Tamar Blammaert

Operator CES

Tamar - Operator

Dit is wat we je bieden

Bij Yara kan je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden, waardering en groeikansen. Ook besteden we veel aandacht aan je work-life balance.

 • 1. Work-life balance

  We vinden een gezonde balans tussen je werk- en privéleven erg belangrijk. Want naast jouw rol als collega, ben je net zo goed partner, ouder, vriend en familielid. En als je werk stimuleert en motiveert, pakt dat voor iedereen positief uit. Daarom biedt Yara je flexibele werkuren en de mogelijkheid om thuis te werken, mits je werkzaamheden dat toelaten. Ook organiseren we vergaderingen zo efficiënt mogelijk en bieden we je ondersteuning voor je geestelijke gezondheid.

 • 2. Sfeer en mensen

  Ieder individu neemt kennis en ervaring mee en dat maakt ons sterker als bedrijf. Daarom investeren we in het creëren van gelijke kansen en streven we naar een werkomgeving waar iedereen zich gerespecteerd en gewaardeerd voelt. In Yara Sluiskil vind je een hecht team. We staan voor elkaar klaar, gaan samen uitdagingen aan en helpen elkaar verder.

   

  Lees hier meer over Diversity, Equity & Inclusion

 • 3. Salaris en vergoedingen

  We bieden je een uitstekende compensatie. Naast één van de hoogste startsalarissen in de regio krijg je ook 29% ploegentoeslag, een dertiende maand (mét ploegentoeslag) en 8% vakantiegeld. Reiskosten worden vergoed, alsook de tol van de tunnel indien nodig. En omdat we ook voor jouw duurzame toekomst gaan, neem je deel aan een goede pensioenregeling.

 • 4. Secundaire arbeidsvoorwaarden

  Je krijgt 25 vakantiedagen op basis van fulltime dienstverband en er zijn diverse regelingen voor aanvullend verlof. Je krijgt ook korting op sportabonnementen en kunt je aansluiten bij onze Yara sportclubs, bijvoorbeeld de skiclub of futsalclub. En geen zorgen: we helpen je met een ruime tegemoetkoming voor de zorgkosten van jou en je partner.

 • 5. Groeimogelijkheden

  Vanaf jouw start bij Yara is ons doel dat je binnen 5 jaar Hoofdoperator wordt. Om dat te bereiken leer je continu on the job, van je ploeggenoten en van een toegewezen mentor. Naast de ervaring die je opdoet in de praktijk, krijg je toegang tot leermateriaal via het leerplatform van Yara. Een aanvullende cursus volgen? Als je het met HR bespreekt, krijg je die ook vaak vergoed.

Marijn

Waarom Operator worden bij Yara?

Als beginnende Operator is er geen betere start dan bij Yara. Eén van de hoogste startsalarissen in de regio, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en volop doorgroeimogelijkheden. Maar bovenal kom je terecht in een sociaal bedrijf. In een werkfamilie die met techniek en chemie werkt aan een duurzame voedselvoorziening.

Bekijk onze vacatures

Als je ambitie hebt om te groeien en je laat zien dat je het wil, dat je het kan, dan ondersteunt Yara je volledig.

Michiel van Doeselaar
Assistent Productiecoördinator

Meer weten over een ander vakgebied?

Onze vacatures
lab 2
Wintergerst
Werknemers Yara kijken naar een beeldscherm