Stage

Zoek je een stage die je de kans geeft om écht verschil te maken? Dan zit je goed bij Yara. We werken wereldwijd met ruim 17.000 mensen aan de grootste uitdagingen binnen de voedselindustrie. 

Yara Sluiskil is onze grootste productielocatie ter wereld. In onze moderne fabrieken maken we producten zoals hoogwaardige kunstmest en industriële chemicaliën zoals AdBlue, dat de uitstoot van dieselauto’s vermindert en koolzuur voor de bubbels in je frisdrank. 
 

Trap

Vaak hebben we plek voor alle opleidingsniveaus. Doe je een mbo-opleiding? Dan loop je bijvoorbeeld stage bij een van onze productie- of onderhoudsafdelingen. Daar leer je alles over hoe je een grote fabriek draaiende houdt. Als hbo- on wo-student loop je vaak stage op onze engineersafdeling, waar we hard werken aan duurzame innovaties zoals groene ammoniak.
 

Jouw groei staat op de eerste plek, waar je ook stage loopt. Daarom zorgen we voor goede begeleiding en een leerzame omgeving, met alle ruimte om je te ontwikkelen. Want om de wereld van morgen te voeden, moeten we investeren in een nieuwe generatie – in jou.

Lab
"De diversiteit van mijn werkzaamheden, is wat het uitdagend houdt. Het gaat van de dynamiek van de dag tot aan het ver van te voren voorbereiden van een grote onderhoudsstop. En van het optimaliseren van het proces tot aan het samen oplossen van de zeer uiteenlopende praktische en technische uitdagingen. Zelf kijk ik terug op een mooie ontwikkeling uit mijn stagetijd, doordat ik altijd goed ben begeleid door mensen uit de praktijk. "

Joris Malcontent

Senior Process Engineer

hero shot
Groene plant

Heb je nog vragen? Of wil je vrijblijvend meer weten maken over stages bij Yara Sluiskil? Neem dan contact op met Iris de Waal. We horen graag van je!

Neem contact op via Whatsapp
Hero shot 3

Mijn stageperiode heb ik als zeer leuk en leerzaam ervaren. Het was erg fijn dat iedereen op de afdeling je graag wilde helpen. Nadat ik mijn diploma gehaald heb kon ik gelijk bij Yara aan de slag!

Martijn den Engelsman
Operator CES