Groei door in maintenance

Bekijk vacatures

Een baan met eindeloze variatie waar je volop kunt groeien.

Groei door in maintenance

Het ene moment doe je routine en preventieve checks, het volgende moment spring je in een pick-up truck voor spoedonderhoud. Elke dag is anders bij Yara Sluiskil. In het maintenanceteam ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de fabriek. Van de kleinste onderdelen tot gigantische installaties.

Je sleutelt veilig aan installaties in de werkplaats of in de fabriek. Ook rij je rond in een pick-up truck om storingen op te lossen en onderdelen op te halen. Veel zelfstandigheid dus. Op die manier leer je in het veld. En omdat onze productielocatie in Sluiskil zo groot is, is dat veld heel divers: van verschillende chemische fabrieken tot de verladingsafdeling, waar grote schepen komen laden en lossen. 

Al met al, een afwisselende job waarin je razendsnel stappen kunt zetten. Want als je je onderscheidt met inzet en ambitie, groei je door. Bijvoorbeeld naar Senior Maintenance Technician, Werkvoorbereider of Maintenance Coördinator.

“Als we ons werk goed doen, zie je dat terug in de kwaliteit van de producten. Dát is de impact die wij als onderhoudsafdeling hebben.”

Ousmane Amadou
Hoofd Onderhoud Nitraat en Ureum

Ousmane - Maintenance

Dit is wat we je bieden

Bij Yara kan je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden, waardering en groeikansen. Ook besteden we veel aandacht aan je work-life balance.

 • Work-life balance

  We vinden een gezonde balans tussen je werk- en privéleven erg belangrijk. Want naast jouw rol als collega, ben je net zo goed partner, ouder, vriend en familielid. En als je werk stimuleert en motiveert, pakt dat voor iedereen positief uit. Daarom biedt Yara je flexibele werkuren en de mogelijkheid om thuis te werken, mits je werkzaamheden dat toelaten. Ook organiseren we vergaderingen zo efficiënt mogelijk en bieden we je ondersteuning voor je geestelijke gezondheid.

 • Sfeer en mensen

  Ieder individu neemt kennis en ervaring mee en dat maakt ons sterker als bedrijf. Daarom investeren we in het creëren van gelijke kansen en streven we naar een werkomgeving waar iedereen zich gerespecteerd en gewaardeerd voelt. In Yara Sluiskil vind je een hecht team. We staan voor elkaar klaar, gaan samen uitdagingen aan en helpen elkaar verder.

  Lees hier meer over Diversity, Equity & Inclusion 

 • Salaris en vergoedingen

  Bij Yara krijg je een meer dan marktconform salaris met een dertiende maand én 8% vakantiegeld. Reiskosten worden vergoed, als ook de tol van de tunnel indien nodig. En omdat we net zo veel om jouw toekomst geven als om die van de planeet, neem je deel aan een goede pensioenregeling.

 • Secundaire arbeidsvoorwaarden

  Je krijgt 26 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband én 22 adv-dagen, praktisch 48 vakantiedagen per jaar dus. Ook zijn er diverse regelingen voor aanvullend verlof. Je krijgt ook korting op sportabonnementen en kunt je aansluiten bij onze Yara sportclubs, bijvoorbeeld de skiclub of futsalclub. En geen zorgen: we helpen je met een ruime tegemoetkoming voor de zorgkosten van jou en je partner.

 • Groeimogelijkheden

  Vanaf de start begin je met leren door te doen. Ook krijg je begeleiding van een toegewezen mentor. Zo krijg je de kans om door te groeien tot de top van jouw vakgebied. Denk aan functies als Senior Maintenance Technician, Werkvoorbereider of Maintenance Coördinator. Yara biedt je ook een leerplatform met trainingen en cursussen, net als eventuele vergoedingen voor aanvullende cursussen en scholing.

Marijn

Waarom in Maintenance werken bij Yara?

Naast dat je bij Yara volop carrièrekansen krijgt, is er buitengewoon veel aandacht voor jouw persoonlijke groei. Weinig hiërarchie, veel teamwork. Een omgeving waar je goed begeleid wordt, vragen mag stellen en kunt leren van je fouten. Zo groei je binnen de kortste keren door.

Bekijk vacatures

Als we ons werk goed doen, zie je dat terug in de kwaliteit van de producten. Dát is de impact die wij als onderhoudsafdeling hebben.

Ousmane Amadou
Hoofd Onderhoud Nitraat en Ureum