Marijn operator

Maintenance Technician E&I

  • Maintenance
  • Permanent
  • Sluiskil

Ben jij de Maintenance Technician E&I voor wie kwaliteit meer is dan alleen techniek en waarbij veiligheid op nr1 staat?

Als Maintenance Technician ben je verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en het verrichten van onderhoud en reparatie op elektrisch en instrumentatie gebied. Zodanig dat de opdrachten kwalitatief volgens de vereiste specificaties en geplande tijd worden opgeleverd. Dit voer je uit volgens de Yara veiligheidsregels. Je werkt in dagdienst, maar bent flexibel om te werken buiten dagdienst-uren en legt verantwoording af aan de onderhoudscoördinator.

Dit alles doe je volgens de geldende procedures binnen Yara Sluiskil en de zogenoemde Yara waarden (Nieuwsgierigheid, Ambitie, Samenwerken & Verantwoordelijkheid).

Wat ga je bij ons doen?

Je zult alle voorkomende werkzaamheden in je vakgebied uitvoeren tijdens dagelijks onderhoud en onderhoudstops. Dit omvat zowel geplande als ad-hoc werkzaamheden. Je zult oplossingen aandragen voor storingen en betrouwbaarheidsproblemen, en actief voorstellen doen ter verbetering van de installaties. Daarnaast houd je je bezig met:

  • Het geven van technisch advies aan de Coördinator en Maintenance Technicians.
  • Het technisch opleiden van Maintenance Technicians.

Wie ben jij?

Je bent communicatief en flexibel ingesteld, kunt zelfstandig werken en overlegt gemakkelijk met collega’s in jouw en andere vakdisciplines. Zo worden problemen snel opgelost en kan er van fouten worden geleerd. Je bent een teamspeler met oog voor veiligheid, kwaliteit, planning en kosten. Daarnaast heb je een hands-on mentaliteit. Verder beschik je over:

  • Veilig werken is voor jou vanzelfsprekend;
  • Minimaal een diploma MBO Elektrotechniek, automatiseringstechniek  en of Mechatronica niveau 4(NL), of BSO/TSO (BE)  of gelijkwaardig door ervaring, met minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van elektrisch en instrumentatie;
  • Kennis van de Engelse taal, Duits, MS Office en SAP is een pré.

En denk je toch niet te voldoen aan het “perfecte plaatje”, maar ben je wel bereid om jezelf te ontwikkelen? Solliciteer dan nu!

Do you feel the chemistry?

Bij belangstelling voor deze functie kun je solliciteren via de website.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ousmane Amadou, Head Local Maintenance (tel. +31 115 474 270) of Samantha de Moor, HR Business Partner (tel. +31 115 474 870).

Meer
informatie?

Neem contact op
Neem contact op